Prezentare

C A T T I A

Centrul de afaceri, transfer tehnologic și incubator de afaceri

Centrul de afaceri, transfer tehnologic și incubator de afaceri (CATTIA)

a fost realizat pentru a oferi o gamă completă de servicii aferente funcțiilor sale multiple precum: centru de informare, spațiu de incubare pentru susținerea afacerilor și inovării în domenii viabile (energie regenerabilă, IT&C, aeronautică și electrotehnică), laboratoare (încercare, certificare, omologare), reprezentanțe de companii, zonă de coworking, spațiu multimedia, spații pentru desfășurarea de evenimente, workshop-uri, seminare și expoziții, servicii profesionale, precum și spații administrative.

Prin profilul său, centrul vizează sprijinirea de noi afaceri în domeniile viabile, asigurarea transferului de know-how și medierea de afaceri.

Prin realizarea CATTIA, precum și prin operaționalizarea infrastructurii nou create, Municipiul Brașov și-a propus susținerea dezvoltării economice și sociale a Zonei Metropolitane Brașov prin sprijinirea mediului de afaceri.

Agenția Metropolitană Brașov

în calitate de coordonator de activități, își propune poziționarea structurii ca punct de interes pentru mediul de afaceri, academic și instituțional, prin diferențierea față de competiție, atât din perspectiva serviciilor oferite, cât și prin rolul de integrator al tuturor activităților desfășurate în cadrul centrului.

CATTIA se adresează cu precădere:

  • Tinerilor specialiști, start-up-urilor și firmelor active din domeniile prioritare: energie regenerabilă, IT&C, aeronautică și electrotehnică;
  • Firmelor de consultanță;
  • Reprezentanțelorde firme cu sediul principal în afara Brașovului;
  • Firmelor din alte domenii de activitate, cu potențial real de dezvoltare și impact asupra economiei locale și regionale (ex: turism, educație, etc.);
  • Organizatorilor de evenimente: conferințe, târguri, expoziții, etc.

Comentariile sunt închise.